Tendințe în alegerea mobilierului în 2022

Tendințele se schimbă mereu, iar pentru anul 2022 designul se axează pe tot ceea ce este mai confortabil, o îmbinare între minimalism și perioada retro, vor fi aduse în prim plan piesele clasice, atemporale și va fi pus mult accent pe natură.

Moda retro a anilor 70 revine cu nuanțele sale neutre, cu tonuri de portocaliu și verde.

Niciodată nu se vor demoda nuanțele neutre și naturale, dar tendințele pe 2022 este posibil să le accentueze și mai mult. Sunt, în continuare, în tendințe culori precum gri, bej, alb, maro.

Tot mai multe persoane se orientează spre obiecte de mobilier de dimensiuni mai mici, multifuncționale, cu sisteme inovative, cu ajutorul cărora își pot optimiza spațiul.

Totodată transformarea locuințelor în spații multifuncționale este un trend de viitor, se poate delimita spațiul prin despărțitoare de metal, sticlă sau lemn ori cu paravane.

Mobilier și decor cu margini rotunjite vor domina în tendințele din 2022. Mobilierul curbat reînvie o tendință atemporală de la mijlocul secolului, undeva din anii 60-70: o canapea cu spătar rotunjit în camera de zi, un fotoliu cu margini rotunjite, în culori calde de galben, maro portocaliu.

Mobilier Decorama Dorești să te abonezi la notificări?
Dismiss
Allow Notifications