Dressingurile cu uși glisante: de ce sunt o tendință în 2022?

DE CE SUNT DRESSINGURILE O TENDINTA IN 2022?
Conform statisticilor ultimilor ani, pe zi ce trece clădirile sunt mai mici, ceea ce aduce cu sine nevoia de a economisi spațiu și de a optimiza fiecare centimetru folosit. Dulapurile cu uși glisante sunt la modă în 2022, devenind un element esențial în locuințele moderne, așa că nu pot lipsi din casa ta. De ce? La Decorama  vă spunem, continuați să citiți!

TENDINTE IN DECORAREA INTERIOARA IN 2022

De la pandemia care a început acum doi ani și de la carantina care a urmat, mulți oameni și-au dat seama că o casă confortabilă este o prioritate. Un spațiu în care poți să fii și să stai atâta timp cât este nevoie, fără să te simți închis. Una dintre tendințele care rămâne puternică în 2022 este minimalismul. Adică mobilier din materiale naturale și cu forme fluide în culori calde. Astfel predomină culorile neutre cu tușe de lemn în anumite spații. În ceea ce privește formele, experimentăm creșterea continuului, astfel încât îmbinările sunt în declin. Accentul este căldură, simplitate și puritate. Toate acestea indică faptul că dulapurile cu uși glisante nu pot fi trecute cu vederea în 2022. Întrucât oferă fluiditate, permit o mai bună utilizare a spațiului și continuitate în decor.
AVANTAJELE USILOR GLISANTE

Am discutat deja de ce dulapurile cu uși glisante trebuie să fie prezente în decorarea și remodelarea locuințelor anul acesta. Cu toate acestea, dincolo de a fi elemente decorative, acestea sunt foarte utile, acestea sunt câteva dintre avantajele lor: la modelele de dressing Decorama cu uși glisante se poate vedea cu usurinta  totul în interior.

Vin în diferite modele și stiluri, așa că cu siguranță îl vei găsi pe cel care se potrivește cel mai bine nevoilor tale.

Profitați mai bine de spațiu, nefiind nevoiți să lăsați centimetrii necesari unei uși cu balamale, ideală pentru încăperile mici.

Acestea optimizează depozitarea, deoarece fiecare spațiu de dulap poate fi accesat ușor datorită ușilor glisante.

Ce dulap cu uși glisante ți se potrivește cel mai bine?

Dacă credeți că există o singură modalitate de a instala uși glisante în dulapuri... va inselati! Fiind un obiect decorativ atât de trendynoi venim  cu diferite moduri de a le așeza.


Dacă ceea ce cauți este un stil minimalist care profită de 100% din spațiu, este opțiunea ta ideală. Metoda de deschidere a acestei uși este foarte interesantă, deoarece atunci când o glisați într-o parte, se ascunde în interiorul peretelui. Unul dintre cele mai mari avantaje ale sale este că poți profita de spațiul de pe o parte a dulapului deoarece ușa nu provoacă niciun inconvenient. Cu toate acestea, are un dezavantaj minor, și anume că, pentru a-l instala, este necesar să faci lucrări pe perete. Dacă prin acel perete trec țevi sau calorifere, amplasarea lui va fi și mai complicată.

Dulap cu usi glisante cu ghidaje ascunse

Încă o dată, un model de dulapuri cu uși glisante perfect pentru cei care își doresc un decor minimalist și care niciun spațiu nu se ciocnește de altul. Aceste tipuri de uși glisante au ghidaje încorporate în perete, astfel încât sunt invizibile cu ochiul liber. Instalarea sa este mult mai simplă și mai rapidă. Nu economisește la fel de mult spațiu ca ușile glisante în perete, dar este totuși o alegere înțeleaptă.

Dulap cu uși glisante cu ghidaje expuse

Poți instala ușile glisante ale dulapului tău cu șinele expuse. Nu vă faceți griji pentru design, de obicei cele care vin în această modalitate arată incredibil. Până la urmă, ajung să fie elemente decorative.

Unde să așezi un dulap cu uși glisante?

Cu siguranta te gandesti deja unde in casa ta ar merge mai bine un dulap cu usa glisanta sau cum este cel mai bun mod de a profita de ele. Nu vă faceți griji, iată câteva idei pentru a nu renunța la această tendință din 2022:

O ușă glisantă cu zăbrele pentru a separa dormitorul de dressing

Pe lângă faptul că este un obiect utilitar a cărui funcție principală este de a separa două medii și de a menține hainele  aerisite, având un design izbitor poate servi și ca punct focal decorativ în cameră dacă adaugi o culoare care iese în evidență.

Dormitorul nu este singurul loc unde pot merge dulapurile cu uși glisante

Holul este de obicei un coridor cu foarte puțin spațiu unde în mod normal lăsăm hainele pentru a ieși, cum ar fi pantofi, o geantă și/sau o jachetă. Aveți un dulap cu uși glisante netede care se integrează cu peretele în acest spațiu pentru a depozita toate aceste obiecte și pentru a menține ordinea. Îți va ridica casa la nivel.

În concluzie

Acum că știi de ce dulapurile cu uși glisante sunt în tendințe anul acesta, nu poți rata să vizitezi site-un nostrum,sau pagina noastra de Facebook și să-l alegi pe cel care se potrivește cel mai bine cu decorarea casei tale.

Mobilier Decorama Dorești să te abonezi la notificări?
Dismiss
Allow Notifications