Bucatariile au evoluat in ultimii ani. Ele nu mai sunt doar un loc in care se prepara alimentele. Au fost integrate de multe ori fie intr-un living, fie intr-un alt spatiu, devenind astfel o zona deschisa. Luand in considerare faptul ca bucataria este un spatiu de lucru in cadrul locuintei dar si un loc de sedere, proiectarea acesteia trebuie sa ia in calcul atat partea functionala cat si cea estetica. Si pentru ca mobila de bucatarie trebuie sa aiba o perioada lunga de viata, folosim cele mai bune materiale si accesorii de interior.

Va oferim posibiitatea achizitionarii electrocasnicelor pentru utilarea bucatariei (aragaze, hote, cuptoare, etc.) prin firma noastra, marcile Gorenje, Alveus, Pyremis, Franke, Elica, Hotpoint, Iteka.

 

MODERN

MOBILE DE BUCATARIE MODERNA.

Eficient, operativ, simplu sau foarte sofisticat, fluid, culori puternice sau combinatii care atrag privirea sau din contra fara culoare (alb, negru, gri), materiale noi usor de intretinut, rezistente la razele solare directe, ceea ce permite păstrarea culorii mobilei intensă mai mulţi ani. Faţadele vopsite prezintă cele mai largi posibilităţi de alegere a culorii.

Acestea pot fi din pal melaminat, pal lucios, mdf infoliat, mdf vopsit, mat sau lucios, cu blaturi speciale din materiale compozite sau blaturi cuartz care nu îmbibă mirosurile şi umeditatea.

Tehnologiile moderne şi tendinţele modei de interior s-au regăsit în bucătăriile stilate vopsite, care te încantă cu exteriorul său şi proprietăţile operaţionale.

Colectia noastra de bucatarii moderne va ofera modele spectaculoase, surprinzatoare si in acelasi timp utile. Impreuna cu design-eri nostri va creati bucataria visata.

CLASIC

MOBILA DE BUCATARIE CLASICA

Indiferent ca este vorba de lemn masiv sau PAL melaminat, seturile clasice pot fi recunoscute usor, dupa fronturile in culori calde si naturale (vanilie, culoarea untului si diverse esente de lemn).

Eleganța stilul clasic va fi în permanență în tendințe. Bucătăriile clasice sunt acele spații primitoare prin materialele tradiționale folosite și detaliile decorative care înfrumusețează prin eleganță și rafinament.

Aceastea nu prezinta fronturi lucioase si corpuri din sticla gumurie, aici primand stilul practic ce imbina perfect imaginea rustica si ambianta create cu confortul, functionalitatea si accesorizarea moderna.

Se definesc prin folosirea lemnului masiv, pal melaminat sau furnuruit pentru corpuri, restul aspectului estetic fiind definit de ornamentele din lemn masiv.

Blaturi din piatra sau cuart, cu fronturi de usi la care se pot adauga cristale sau vitralii, astfel se realizeaza o impartire a usilor cu sticla. Elemente precum un blat de lucru din granit, cateva accesorii din inox si electrocasnicele incorporate dau oricarei bucatarii, chiar si uneia in stil clasic, un aspect modern.